Hoppa till innehåll

Uppdatering 15.11

Nu är version 15.11 här!

Framförallt har det skett förändringar i försäljningsmodulen och orderregistreringen men även i andra delar av programmet har formulären trimmats och förenklats. Vi har lagt till flera nya genvägar och tittat på flödet genom funktionerna, speciellt när man använder ENTER för att förflytta sig och spara uppgifter. Även utseende och placering av knappar och genvägar har jämförts mellan formulären så att allt ska kännas så lika som möjligt.

Vissa rapporter har justerat för att bli tydligare eller fått justerat innehåll utifrån önskemål vi fått från er kunder. Som exempel kan nämnas reskontralistan som nu är grupperad per kund/leverantör.

En trevlig nyhet i version 15.11 är möjligheten att ni nu kan få med en QR-kod på fakturan. QR-koden följer en standard som bland andra Nordea och Swedbank har stöd för i sina bankappar. När kunden ska betala en faktura som har en QR-kod räcker det med att scanna koden i sin bankapp och så fylls all betalningsinformation i automatiskt.

Faktura med QR

Faktura med QR

I dsreda kan man med en streckkodsscanner som klarar QR-koder registrera leverantörsfakturan bara genom att scanna koden. Om inte leverantören är upplagd så kommer programmet att fråga om man vill lägga till leverantören.

Kunder som kör dsreda via vår tjänst fjärrskrivbord eller som fjärrapp har redan tillgång till uppdateringen.