Problem med dsreda efter windows uppdatering

Uppdateringen till windows för oktober kan ställa till det för vissa databasapplikationer, vissa dsreda program är drabbade av detta.

Några kunder har fått problem med att enstaka bilder i några äldre versioner av dsreda programmen saknas efter uppdateringen till windows installerats. För att komma tillrätta med detta får ni avinstallera uppdateringen.

Kunder som kör vår nya dsreda påverkas inte av detta!

Vi uppdaterar denna sida när vi har mer information om problemet.